Concert de camera in caracter românesc la Seattle Symphony – la final

Mulţumim, mulţumim, mulţumim!

Mulţumim spectatorilor extraordinari care au venit la Benaroya Hall pentru a urmări Concertul Românesc de Cameră şi interpretările senzaţionale ale soliştilor Marcy Stonikas, Misha Shmidt şi Oana Rusu Tomai!

Un Mulţumesc uriaş pentru Misha Shmidt, Oana Rusu Tomai şi Marcy Stonikas pentru interpretarea magistrală a acestui repertoriu complex şi de o mare virtuozitate!

Vă mulţumim şi vouă, susţinători şi sponsori ai acestui proiect, membri şi prieteni ai organizaţiei noastre, pentru contribuţia în bani, timp şi energie la succesul acestui concert!

Un mare Mulţumesc Directorului Muzical Oana Rusu Tomai, care a condus acest proiect coordonând voluntari din diferite organizaţii, zone şi de pe fusuri orare diferite – un efort impresionant care a meritat.

Concertul a avut un succes remarcabil, subliniat şi de reacţiile primite de la sutele de participanţi dintre voi, cei care au aţi fost în sală. Pentru cei care au pierdut concertul, iata aici un mic fragment şi anume Hora Mărţişorului de Grigoraş Dinicu.

Urmăriţi această pagină pentru a viziona şi alte fragmente din concert.

 

 

Comentarii

Nici un comentariu deocamdata.

  • Comenteaza
     
    Your gravatar
    Numele tau