Biografiile membrilor comitetului director

Iulian Calinov

Iulian Calinov locuieste in statul Washington din 1998. Iulian lucreaza la Microsoft Corporation si in Romania a fost asistent universitar la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a mai lucrat la Philip Morris Romania.

Iulian a fost implicat in numeroase activitati civice comunitare, organizari de alegeri, vizite consulare in sprijinul comunitatii, activitati de afaceri.

Scopul lui este sa construiasca o comunitate civica a romanilor din statul Washington, indiferent de apartenenta lor spirituala si sa intareasca legaturile dintre aceasta comunitate si Romania.

Corneliu Mihaila

CORNELIUM_660002 Corneliu Michaels (Mihaila) este un inginer roman angajat la Boeing in Everett, unde coordoneaza echipe si proiecte de cercetare in domeniul electric/electronic pentru avioane comerciale.
Corneliu este stabilit in SUA din 1993, si in decursul anilor a avut un rol activ spiritual si cultural in cadrul comunitatii romanesti din zona Seattle.
Ca membru in consiliul de conducere al Asociatiei Romanilor din statul Washington, Corneliu isi propune sa ajute la unitatea si integrarea romanilor in comunitate romaneasca din zona si apoi din USA, care sa serveasca toti romanii si sa promoveze valorile spirituale si culturale romanesti, ale societatii americane. Corneliu poate fi contactat prin email aici.

Eduard Koller

EDUARDK_55441200 Eduard Koller este un informatician roman angajat la Microsoft in Seattle, unde coordoneaza echipe si proiecte software in sfera cloud computing.
Eduard este stabilit in SUA din 1999, si in decursul anilor a avut un rol activ in organizarea de actiuni culturale al comunitatii romanesti de la Microsoft.
Ca membru in consiliul de conducere al Asociatiei Romanilor din statul Washington, Eduard isi propune sa fructifice si sa extinda aceasta experienta, prin organizarea de actiuni culturale pentru intreaga comunitate romaneasca din zona. Eduard poate fi contactat prin email aici.

Alina Duciuc

Biografie

Samuel Danilet

Biografie