Festivalul Iei Romanesti din Seattle 2017, Ediția a treia

Marius-Blidar-©www.mariusphoto.com-31

 

Umbla vorba ca avem in zona Seattle ii romanești frumoase, autentice, cu broderii artistic realizate, lucrate cu măiestrie si migala.  Si ce ocazie mai potrivita sa le luam la purtare cu dragoste si mândrie, decât de Sânziene, când romanii de pretutindeni îmbracă lumea întreaga in ie?

Anul acesta, “IA Day” vine la Seattle duminica 18 iunie, când ne vom strange la Vasa Park in Bellevue, începând cu ora 2.30. Sa o intampinam si noi asa cum se cuvine, cu muzica si dansuri populare, bunatati traditionale si voie buna! Ca sa știm cum sa ne pregătim, va rugam sa va înscrieți si sa confirmați prezenta si numărul de participanți la următorul link   Va așteptam pe toți, fără excepție, sa încingem o petrecere românească, așa cum ne-am obișnuit.

Responsabili pentru ca totul sa fie pus la punct in ziua cu pricina sunt un grup de voluntari care se implica cu multa pasiune pentru evenimentele si cultura romaneasca. Daca vrei sa dai o mana de ajutor la organizarea festivalului si sa te alături echipei de voluntari, da-ne de stire printr-un mesaj sau comentariu.

Avem nevoie de sprijinul vostru!  Evenimentul nu ar fi posibil fără implicarea voastră, a celor pentru care ia si tradițiile romanești nu sunt vorbe goale.  De aceea, apreciem in mod deosebit contribuțiile voastre, pe care le puteți oferi aici  In plus, fondurile suplimentare ramase după acoperirea cheltuielilor cu sala, mâncare, băutură si toate celelalte, vor fi donate programului “Romana la Liceu”.  Mai multe despre acest proiect aici

Va multumim si va asteptam cu drag!

 

Comentarii

Nici un comentariu deocamdata.

  • Comenteaza
     
    Your gravatar
    Numele tau