Oportunitati de colaborare

Dragi prieteni,

Initiativele asociatiei noastre sunt coordonate si executate de catre colaboratori, care in masura posibilitatilor contribuie o mica parte din timpul si expertiza lor in slujba comunitatii romanesti din zona.

Pentru 2015 am identificat mai multe oportunitati de proiecte, si cautam colaboratori care sa ne ajute sa le ducem la indeplinire. Uitati-va peste lista de mai jos, si daca gasiti o initiativa care vi se pare tentanta veniti alaturi de noi.

 1. Cina romaneasca (trimestriala? lunara?) cu preparate culinare romanesti,
 2. Teatru de papusi pentru copii in limba romana! Povesti de Ispirescu, Creanga etc.
 3. Lista cu firme romanesti si prestatori romani de servicii din zona Seattle (specialisti in constructii, nannies, fotografi, profesori, notari, case de batrani, etc)
 4. Organizarea de intalniri intre studenti romani de la UW si romani din industrie din zona
 5. Oferirea de recomandari/review-uri pentru filme romanesti (trimestrial?)
 6. Autori/editori/colaboratori pentru website si pagina de Facebook – vrem ca articolele noastre sa fie scrise cat mai bine. Daca va pricepeti la scris, avem multe oportunitati pentru voi – proza originala, comentarii politice/sociale/culturale, etc
 7. Marketing/advertising pentru asociatie, pentru site, precum si pentru activitati individuale
 8. Programatori (planuim mai multe imbunatatiri pentru site, precum si cateva mini-aplicatii care sa sprijine diverse proiecte – de exemplu #3 de mai sus: baza de date cu firme romanesti)
 9. Designeri – deocamdata site-ul nostru este un ‘stock’ wordpress. Ne-am bucura mult daca cineva ar putea ajuta cu un design mai estetic/functional
 10. Fotbal (as in ‘soccer’) – exista cateva echipa romanesti de fotbal in zona Seattle. Pentru inceput, am dori promovarea lor printr-o pagina de web cu informatii despre meciuri/ poze, etc. Apoi, se poate considera si organizarea de meciuri si/sau alte evenimente.
 11. Accountant. Deocamdata organizatia noastra are o activitate financiara extrem de redusa, insa am dori sa colaboram cu un CPA care poate sa ne consilieze pe teme financiare si/sau fiscal

Daca sunteti interesati sa va alaturati la una sau mai multe initiative din lista de mai sus, lasati-ne un comentariu mai jos sau trimiteti-ne un email aici.

 

 

Comentarii

Nici un comentariu deocamdata.

 • Comenteaza
   
  Your gravatar
  Numele tau