Romania la Seattle International Children’s Festival 2016

O broderie cusuta cu maiestrie pe o panza tesuta in casa, cu o suta de ani in urma, o icoana pictata pe lemn de maini iscusite si pline de har, un glob pamantesc pe care o sageata vesela arata cu mandrie locul Romaniei in lume, cateva carti de povesti care trezesc aminirile unei copilarii de alta data, martisoare vesele care vestesc cu bucurie inceputul primaverii, un cos impletit in care s-au asezat cuminti oua incondeiate cu multa rabdare…

“Coltul” nostru de Romanie gazduit de Festivalul International al Prieteniei Copiilor de anul acesta, a vorbit sutelor de vizitatori micuti si curiosi, despre o civilizatie de peste mari si tari, ce isi toarce, linistita, povestea inceputa cu mii de ani in urma. Speram ca la anul sa facem si mai frumos!

Participarea Romaniei la Festivalul Copiilor se datoreaza prezentei voluntarilor inimosi, care si-au donat timpul pentru a insoti masa noastra de prezentare: Elisabeta Iliescu, Vicky Dragan, Doina Zanidache, Vasi Rusu, Adrian Iliescu si Aldrin Teganeanu, carora le multumim din suflet pentru ajutor!

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fara exponatele oferite de Andreea Isac, Ioana Pop, Raluca Dumitru si multi alti colaboratori care au contribuit la organizarea expozitiei noastre – carora le oferim, pe aceasta ocazie, mii de multumiri!

RoFest1 RoFest2 Rofest3 Rofest4

Participarea Romaniei la International Children’s Friendship Festival a fost orchestrata de Diana Teganeanu, coordonator de programe in cadrul Ro-Wa.

 

Comentarii

Nici un comentariu deocamdata.

  • Comenteaza
     
    Your gravatar
    Numele tau