Vizita consulara la Portland, 11-12 februarie 2011

  • La solicitarea comunitatilor romanesti din Portland, Oregon, in perioada 11-12 februarie 2011 o delegatie a Consulatului General al Romaniei la Los Angeles va efectua o deplasare la Portland, OR

Gama de servicii si prestatii poate fi consultata pe pagina de internet a Consulatului General (http://www.consulateromania.net/viza_ro_2.html). Pentru intrebari in legatura cu aceste servicii consulare, va rugam sa le adresati direct Consulatului General al României din Los Angeles: 310-444-0043.

Plata se va face numai cu cec sau money order pe numele Consulatului General al României, după verificarea documentelor. NU se accepta numerar (cash).

IMPORTANT! CU PRILEJUL VIZITITEI NU SE VOR PRIMI SOLICITARI PENTRU ELIBERAREA DE PASAPOARTE SAU TITLURI DE CALATORIE. ACESTE SOLICITARI SE POT DEPUNE NUMAI PERSONAL LA SEDIUL CONSULATULUI GENERAL, IN LOS ANGELES.

Vor putea fi preluate cereri de:
– autentificari de procuri;
– autentificari de declaratii;
– inscrieri de casatorii si nasteri din SUA in registrele de stare civila ale Consulatului (numai in conditiile in care solicitantul cetatean roman, respectiv unul dintre soti sau parinti, are un act de identitate romanesc valabil – pasaport/buletin de identitate/carte de identitate).
– alte prestatii cu exceptia pasapoartelor si a titlurilor de calatorie

Precizam ca prestatiile consulare nu vor fi executate pe loc, acestea vor fi preluate in vederea rezolvarii si trimise ulterior, in cursul saptamanii urmatoare, solicitantilor prin posta. Va rugam sa va prezentati cu actele in original si cate o fotocopie a acestora.

Pentru programarea prestatiilor consulare in Portland va rugam sa sunati din timp la organizatorii vizitei – telefon: 503.926.7017 sau 503.939.7146

Prestatiile consulare se vor realiza dupa urmatorul program :
Vineri – 11 februarie – orele 8:30am – 5 :00pm
Sambata – 12 februarie – orele 8:00am – 12:00pm

Adresa : 11010 SE Division Street, Suite 200 (etajul 2)
Portland, OR 97266 (intersectia Division cu 122)

 

Comentarii

Nici un comentariu deocamdata.

  • Comenteaza
     
    Your gravatar
    Numele tau