Vizita consulara la Seattle, 17 martie 2012

La solicitarea comunitatii romanesti din Seattle si a Asociatiei Romanilor din statul Washington, o delegatie a Consulatului General al Romaniei la Los Angeles va efectua o deplasare la Seatte, WA in perioada 16 – 17 martie 2012.

Gama de servicii si prestatii poate fi consultata pe pagina de internet a Consulatului General. Pentru intrebari in legatura cu aceste servicii consulare, va rugam sa le adresati direct Consulatului General al României din Los Angeles: 310-444-0043.

Plata se va face numai cu cec sau money order pe numele Consulatului General al României, după verificarea documentelor. NU se accepta numerar (cash).

Vor putea fi preluate cereri de:

 • autentificari de procuri;
 • autentificari de declaratii;
 • inscrieri de casatorii si nasteri din SUA in registrele de stare civila ale Consulatului (numai in conditiile in care solicitantul cetatean roman, respectiv unul dintre soti sau parinti, are un act de identitate romanesc valabil – pasaport/buletin de identitate/carte de identitate).
 • alte prestatii cu exceptia pasapoartelor si a titlurilor de calatorie

IMPORTANT! CU PRILEJUL VIZITEI NU SE VOR PRIMI SOLICITARI PENTRU ELIBERAREA DE PASAPOARTE SAU TITLURI DE CALATORIE. ACESTE SOLICITARI SE POT DEPUNE NUMAI PERSONAL LA SEDIUL CONSULATULUI GENERAL, IN LOS ANGELES.

Precizam ca prestatiile consulare nu vor fi executate pe loc, acestea vor fi preluate in vederea rezolvarii si trimise ulterior, in cursul saptamanii urmatoare, solicitantilor prin posta. Va rugam sa va prezentati cu actele in original si cate o fotocopie a acestora.

Pentru programarea prestatiilor consulare in Seattle va rugam sa sunati din timp la organizatorea vizitei, dna Claudia Pravat (telefon: 425.442.0602 sau email)

Prestatiile consulare se vor realiza la sediul Bisericii Penticostale dupa urmatorul program :
Sambata  17 martie 2012, orele 8:30 – 17:30
Adresa : 8315 NE 155th Street, Kenmore, WA 98028

 

Comentarii

Nici un comentariu deocamdata.

 • Comenteaza
   
  Your gravatar
  Numele tau